Leuke, spontane foto’s!


Leuke, spontane foto’s !

Apart! Gedurfd! En natuurlijk kun je uitkiezen wat je hebben wilt! Kunstzinnige grafische bewerkingen – het ” wauw-gevoel”… Dat vinden we leuk, maar je kunt zelf aansturen: Je kiest alleen wat je echt mooi vindt. Of je laat gewoon ALLES op een CD of DVD zette, of per WeTransfer naar je E-mail-box sturen…
Weet je zelf niet precies wat je zou willen? Geen probleem, dan weten wij het wel: Wij hebben de ervaring in huis. Laat je verrassen!

Niet meer kiezen, maar ALLE foto’s meekrijgen.
Na de opnamesessie gaan we samen achter het computerscherm zitten en bekijken alle gemaakte foto’s. Die worden vervolgens helemaal geoptimaliseerd en desgewenst gaan we vervolgens aan de slag om er echt ‘Kunst’ van te maken. Je hoeft anno nu niet meer te kiezen welke foto’s je wilt: Je kunt ze allemaal op een CD, een DVD of via WeTransfer meekrijgen voor een bescheiden vergoeding.

Zwart/Wit
Fotografie zoals het vroeger was: Perfect afgedrukte zwart-wit foto’s met van die prachtige grijstonen, zoals dat met veel vakmanschap in de donkere kamer werd gemaakt. Anno ‘nu’ is het nog steeds een kunst om die ‘kriebels’ van de kwaliteits-zwart-wit-fotografie weer te krijgen. Leuk en nog steeds ontzettend mooi!

Tegenwoordig worden veruit de meeste afspraken gemaakt via VakantieVeilingen.nl.
Dat kan, maar je kunt ook rechtstreeks een afspraak maken via deze website:
Tab Vakantieveilingen, onderaan de pagina de link klikken en dan de tab Afspraak maken

Je kunt kiezen in welke vorm en hoeveel foto’s je wilt hebben, dus :

Je krijgt altijd 100 % waar voor je geld!